Utilizarea serviciilor SMARANDA.ORG

Serviciile oferite de catre SMARANDA.ORG vor fi utilizate numai in scopuri licite si morale, orice activitati ce pot fi considerate ilegale sunt strict interzise. Clientul va respecta Politica de Utilizare Acceptabila si se va asigura ca orice alta entitate care utilizeaza serviciile va respecta si Politica de Utilizare Acceptabila.

Transmiterea de mesaje e-mail in masa, transmiterea de mesajele catre un numar mare de adrese e-mail poate fi realizata utilizand serverele noastre sau prin alte servere pentru promovarea oricarui site gazduit pe serverele noastre, doar in conformitate cu legisaltia in vigoare. Orice sesizare primita in acest sens, va fi trimisa imediat clientului cu scopul de a solutiona problema intre cele doua parti implicate ( client si persoana care a transmis sesizarea ), insa SMARANDA.ORG poate recurge direct la suspendarea sau stergerea serviciului furnizat in functie de amploarea si gravitatea sesizarii.

Toate serviciile furnizate de catre SMARANDA.ORG sunt folosite si administrate de catre client, iar folosirea acestor servicii este in totalitate responsabilitatea clientului, SMARANDA.ORG neavand acces sau avand acces limitat la informatiile sau activitatile care se desfasoara si nefiind raspunzatoare pentru nerespectarea prevederilor legale aplicabile ori de Politicii de Utilizare Acceptabila.

SMARANDA.ORG se conformeaza prevederilor legale si va da curs oricarei sesizari venind de la persoane prejudiaciate ori institutii/autoritati sau organizatii, sesizari care creaza cel putin o aparenta rezonabila de legalitate.

Folosirea resurselor

Va rugam sa luati in considerare faptul ca pachetele de servere VPS se aflata intr-un spatiu (server) comun, asadar folosirea excesiva a resurselor pentru o perioada indelungata de catre dumneavoastra sau de catre clientii dumneavoastra nu vor fi acceptate. Conturile care dauneaza serverelor noastre vor primi o notificare pentru rezolvarea problemei in termen de 3 zile, atat timp cat pagubele nu sunt serioase. In caz contrar, conturile respective pot fi suspendate pana la rezolvarea situatiei. In cazul in care clientul nu reuseste sa abordeze problemelele care i-au fost notificate in termen de 3 zile de la data notificarii, SMARANDA.ORG poate, la discretia sa absoluta, sa rezilieze contractul.
Raspunderea SMARANDA.ORG pentru pierderea sau daunele suferite de dvs.

Indiferent daca sunteti consumator sau profesionist:

Nu excludem sau limitam in vreun fel raspunderea noastra daca acest lucru nu ar fi permis de lege. Aceasta include raspunderea pentru deces sau vatamare corporala cauzate de neglijenta noastra sau de neglijenta angajatilor, agentilor sau subcontractantilor nostri, precum si de frauda.
Daca sunteti un profesionist:

Nu vom fi raspunzatori fata de dvs. pentru nicio pierdere sau prejudiciu, fie derivand din raspunderea contractuala ori delictuala (inclusiv neglijenta), chiar acestea sunt previzibile, care rezulta din sau sunt in legatura cu:

utilizarea sau imposibilitatea de a folosi site-ul nostru; sau
utilizarea sau increderea in orice continut afisat pe site-ul nostru.
In special, nu vom fi responsabili pentru:

pierderea profitului, a vânzarilor, a afacerilor sau a veniturilor;
intreruperea activitatii;
pierderea beneficiilor estimate;
pierderea oportunitatii de afaceri sau a reputatiei; sau
orice pierderi sau daune indirecte sau subsecvente
NU SUNTEM RESPONSABILI DE VIRUSI SI NU AVETI DREPTUL SA INTRODUCETI VIRUSI

Nu garantam ca site-ul nostru va fi securizat, fara erori sau virusi.

Sunteti responsabil pentru configurarea tehnologiei informatiei, a programelor si platformei de calculator pentru a accesa site-ul nostru. Este recomandat sa utilizati propriul software de protectie impotriva virusilor.

Nu trebuie sa utilizati in mod abuziv site-ul nostru introducând cu buna stiinta virusi, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale care sunt daunatoare din punct de vedere tehnologic. Nu trebuie sa incercati sa obtineti acces neautorizat la site-ul nostru, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, computer sau baze de date conectate la site-ul nostru. Nu trebuie sa atacati site-ul nostru printr-un atac DDoS. Prin incalcarea acestor dispozitii ati comite o infractiune. Vom raporta astfel de incalcari autoritatilor competente si vom coopera cu aceste autoritati prin dezvaluirea identitatii catre acestea. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va inceta imediat.

Responsabilitatile clientului

Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact si datele de facturare mentionate in contul sau. SMARANDA.ORG nu are nicio responsabilitate pentru daune intervenite ca urmare a neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

Clientul este responsabil pentru mentinerea conditiilor de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens, clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.

SMARANDA.ORG nu va fi responsabila pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

Reguli cu privire la link-uri catre site-ul nostru

Puteti sa publicati un link catre pagina noastra de pornire, cu conditia sa o faceti intr-o maniera corecta si legala si sa nu ne deterioreze reputatia ori imaginea.

Nu trebuie sa stabiliti o legatura intr-un mod care sa sugereze orice forma de asociere, fara a avea aprobare din partea noastra.

Nu trebuie sa publicati un link catre site-ul nostru pe orice site web care nu este detinut de dvs.

Site-ul nostru nu trebuie sa fie incadrat in niciun alt site si nici nu puteti crea un link catre nicio parte a site-ului nostru, alta decât pagina de pornire.

Ne rezervam dreptul de va retrage permisiunea de publicare a link-ului fara o notificare prealabila.

Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Legea aplicabila – jurisdictia

Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SMARANDA.ORG si Client se vor rezolva pe cale amiabila , iarin cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a SMARANDA.ORG. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse. Totusi, paginile complete ale site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Dispozitii finale

Pe langa termenii si conditiile afisate mai sus, SMARANDA.ORG, in functie de serviciul achizitionat de Client, poate incheia si contracte suplimentare de furnizare a serviciilor, caz in care intre parti vor fi valabile conditiile astfel stabilite. Asadar, Termenii si conditiile reprezinta un contract cadru general care poate fi ulterior modificat prin acordul partilor prin semnarea unor contracte ori anexe suplimentare.

SMARANDA.ORG isi rezerva dreptul de a-si modifica politica si conditiile de utilizare a serviciilor fara o notificare prealabila.

Parent Category: facebook
Category: contract pentru informati
Hits: 144